Palauteboxi

Asiakkaiden positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Nyt olemme aloittaneet asiakaspalautteen keräämisen viimeisimmiltä asiakkaimmiltamme, heidän sanansa on se kaikista painavin.

Alle julkaisemme heidän luvallaan palautteen jonka he itse ovat saaneet antaa jos ovat halunneet. Myös risut tullaan julkaisemaan.


Ensinnäkin hinta/laatu-suhde oli kohdallaan. Työn jäljestä korostuu huolellinen viimeistely, jonka myös pääsiäisvieraamme panivat merkille.
Toiseksi, suunniteltu aikataulu piti paikkansa - vaikka aikatauluun tuli viikon keskeytys asiakkaan pyynnöstä.
Vanhan tilan sanerauksessa saa varautua kaikenlaisiin yllätyksiin - mutta yllätyksellisistä työvaiheista selvisitte kiitettävästi.

Voin suositella BuMarin poikia!

- M Puikkonen


Kiitos talomme laatoituksesta! Aikataulut ja kaikki muukin sopimuksessa piti. Työnjälki erittäin siistiä ja ammattitaitoista. Projekti oli meille helppo kun ei tarvinnut käydä kuin laatat valitsemassa. Loppusiivoukset ja kaikki oli viimeisen päälle ja kaikin puolin hommasta jäi hyvä mieli.

- E & K Laukkanen


Työn jälki erinomaista ja siistiä. homma pelasi hyvin ja asiakkaan toiveet kuunneltiin ja toteutettiin hyvin.miehet mukavia vaikka välillä kyseltiin ehkä tyhmiäkin :) koko urakka tehtiin huolella ja selkeästi aina tarjouksesta loppuun asti.

-Saara & Joni- hirvijärveltä


Olemme tyytyväisiä suihkuhuoneen seinä- ja lattialaatoitukseen, samalla sai sauna ja pukuhuonekin uudet laatat lattiaan. Työ sujui sovitun aikataulun mukaisesti ja työn jälki on moitteeton. Nämä osaavat hommansa, suosittelumme!!. :-)

- Isotalot


Keittiöremontti sujui ongelmitta ja suunnitelmien mukaisesti. Tekijät kuuntelivat toiveita myös työn kuluessa ja toteuttivat ne hienosti. Ja työn jälki on kiitettävä!

- Kirsi K


Ammattitaitoinen tiimi kyseessä. Remontti toteutettiin alusta asti varmoin ja rauhallisin ottein, toisin sanoen turha hötkyily jätettiin pois. Remontin kuluessa asiakas pidettiin ajan tasalla ja asiakas sai valita itselleen mieluisimmat materiaalit sekä toteutustavan remontille. Firman miehet kertoivat heti kättelyssä järkevimmän toteutustavan ja miksi mitäkin materiaalia käytetään. Myös kustannustehokkuus oli avainasemassa. Kysymyksille tai epäilyksille ei jäänyt sanansijaa. Yhteistyö asiakkaan ja toimeksisaajan välillä ei olisi voinut olla mutkattomampaa. Asiakkaan tarpeet huomioitiin paremmin kuin hyvin. Kaiken lisäksi rentojen huumorimiehien kanssa on mukava asioida. Työn laadusta erityiskiitokset. Remontti suoritettiin huomioiden tämän päivän rakennusvaatimukset. Hinta/laatutietoisen valinta.

- Parhain terveisin Antti & Teija


Ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu, työn jälki viimeisen päälle komiaa ja tarkkaa.

-T. Sanna M