Oletko etsimämme henkilö?

Etsimme henkilöä rakennusalan työtehtäviin pääosin Seinäjoelle / Etelä - Pohjanmaalle. Kanssamme sinulla on mahdollisuus päästä tekemään monipuolisia rakennusalan töitä ja oppia rautaiseksi ammattilaiseksi jos et jo ole sellainen.

Tarjoamme myös mahdollisuuden päästä kasvamaan kanssamme jolloin myös etenemis mahdollisuuksia voidaan hyvin pitää auki. Pääset työskentelemään paljon myös itsenäisesti mutta porukka henkeäkin pitää löytyä. Sinun ei välttämättä tarvitse olla raudanluja ammattilainen vaan motivoitunut oppimaan ja tekemään hyvää jälkeä. Jos yrität aina parhaasi sillä pääsee jo pitkälle.

Meidän kanssamme ei hosuta vaan tehdään hyvin.

Vaadimme sinulta:

- Halua oppia ja yrittää parhaansa. Edellyttää, että osaat kysyä mitä teet etkä tee omasta päästäsi.

- Kykyä panostaa laatuun vaikka olisi hankalampikin tilanne.

- Kykyä työskennellä paineen alla. Kiire yrittää monesti kiusata laatua mutta sille ei pidä antaa mahdollisuutta vaan tehdä homma rauhassa kuntoon.

- Erittäin hyvää kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Asiakas on meidän työnantajamme ja asiakaskokemus pitää pitää mahdollisimman hyvänä vaikka joskus joutuisi vähän jostain tinkaamaan. Myös kritiikkiä pitää joskus osata käsitellä ja toimia sen mukaan.

- Omatoimisuutta ja mahdollisuutta lähteä joskus töihin pidemmällekin.

- Rakennusalan koulutus tai vastaava on eduksi mutta suurempi etu on halu tulla alalle tai työkokemus alalta. Myös jonkinlaiset omat käsityökalut katsotaan eduksi.


Tutkimalla asiakaspalautteitamme saat jo kuvan miten tärkeässä roolissa asiakkaat ja laatu meille ovat.

www.bumar.fi/asiakaspalaute

Alkuun saatamme tarjota vain osittaista työtä mutta jos löydämme hyviä henkilöitä työsuhteet kehitetään nopeasti täyspäiväisiksi. Jos haluat olla osa kasvavaa laadukasta ja asiakaslähtöistä rakennusliikettä jätä hakemuksesi sähköpostina mahdollisimman pian sillä paikka / paikat täytetään heti kun oikeita henkilöitä löytyy. Soittamalla saa lisätietoja jos kysyttävää ilmenee.

BuMar Oy / Markku

info@bumar.fi

0453517850

Facebook: @bumaroy