Uudisrakentaminen

Oma talo palvelumme avulla saat talon jonka haluat!

Varmistamme sen tarjoamalla sinulle nopealla aikataululla sitovan tarjouksen josta sinulle selviää koko paketin hinta suunnitelusta, perustuksista, LVI-S töistä aina kaluste asennuksiin, pihatöihin ja viimeistelyihin saakka.

Sinulle jää lopulta vain avaimet käteen.

Pitkästä tavarasta rakentaessasi oikeastaan kaikki on mahdollista. Voidaan valita kaikki materiaalit itse, voidaan valita kaikki rakenteet sekä huonejärjestykset itse, voidaan vaikuttaa lämmitysjärjestelmän muotoon ja talon ulkoasuun viimeistäkin yksityiskohtaa myöden. Tätä voi siis todellakin kutsua "omaksi taloksi".


Vielä ehdit mukaan rakentamaan vuonna 2017 unelmiesi kodin tai mökin. Toimi pian ja ota yhteyttä.

Tulossa on myös hulppeita etuja ensimmäisen oman talopakettimme lanseerauksen yhteydessä.

Myös tonttivaihtoehtoja tulossa.


Alla palvelusta tarkemmin.

Autamme suunnittelemaan talon tai se voidaan myös valita erilaisista pohjamalleista ja sen jälkeen suunnitella siihen väliseinä, pintamateriaali yms ratkaisut. Kauttamme saat myös luotettaviksi todetut LVI-S, maanrakennus ja piharakennus alan ammattilaiset käyttöösi ja heidän työnsä on myös valmiiksi hinnoiteltuna pakettiin.

Autamme suunnittelussa ja annamme kiinteän avaimet käteen tarjouksen johon sisältyy koko paketti kaikkineen. Monesti taloihin tulee paljon piilokuluja ja yllättäviä kustannuksia mutta me huolehdimme, että niin ei käy.

Hintatasossa kilpailemme täysin talotehtaiden kanssa. Pienenä yrityksenä pystymme tarjoamaan kilpailykykyisen hinnan sekä paljon läheisemmän toimintamallin jossa muutoksista keskustelu käy nopeasti.

Talon saat meiltä jopa samaa vauhtia kuin talotehtailta. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Rakennus tehdään aina siinä järjestyksessä, että mikään ei kastu ja kaikkea pystytään valvomaan. Rakentaminen on siis myös huoletonta jos se tehdään oikein.

Eräs suuri etu pitkästä tavarasta rakentamiseen on myös se, että talosi valmistaa sama porukka alusta loppuun. Työmaalla ei ole yhtäkään outoa naamaa tai ihmistä jota et ennen ole nähnyt. Jokaisen naulankin lyöjä pystytään näkemään heti ja kysymään jos on kysyttävää.

Haluatko elämäsi tärkeimpään hankintaan hyvän kumppanin? Me kuljemme mielellämme kanssasi koko prosessin läpi ja voit soittaa vaikka yöllä jos akuuttia kysyttävää tulee.

Rakennamme uudiskohteita koko Suomen alueelle.

Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa.


Tätä samaa mallia voidaan hyödyntää myös muissa rakenuksissa kuten talleissa, varastoissa, halleissa, loma-asunnoissa tai vaikka leikkimökeissä.

Jos harkitset talon tai muun rakennuksen rakennuttamista tai ostamista. Ota rohkeasti yhteyttä niin annamme mielellämme tarjouksen. Se ei maksa mitään ja miksipä jokaista korttia ei kannattaisi kääntää.

Työmaa alkaa olla loppusuoralla.