Remonttipalvelumme

Remontit laadukkaasti niin vanhantyylisen kuin huippumoderniinkin kohteeseen perinteitä ja tyylejä vaalien.Meille mikään työ ei ole liian iso tai liian pieni, jokainen tehtävä toteutetaan niin laadukkaasti kuin mahdollista asiakkaan toiveita seuraten. Meillä on myös hyvä yhteistyö sähkömiesten, putkimiesten ja valvojien kanssa joten heidänkin palvelunsa saat kätevästi meidän kauttamme. Ota siis rohkeasti yhteyttä.

Asiakaspalaute kertoo meistä enemmän kuin tuhat sanaa. Käy vilkaisemassa.

Kuva-albumissa kuvia julkaistuna aina kun on muistettu kuvata.


Alla lueteltuna ainakin osa palveluista joita saat kauttamme:


-Laatoitukset, pihalla ja sisällä kohteeseen kuin kohteeseen. Esim. parvekkeiden laatoitukset.


-Vanhojen talojen remontit / entisöinnit, paljon on tullut vastaan myös vanhoja taloja ja kun porukasta löytyy kokemusta jopa niiden rakentamisen ajalta on helppo lähteä niitäkin saneeraamaan. Vanhat talot ovatkin tavallaan intohimomme ja jos vielä päästään säilyttämään jotain vanhaa (restauroimaan) se on myös meille erittäin palkitsevaa. Jos sinulla on vanha talo joka kaipaa päivitystä, tulemme mielellään katsomaan mikä olisi järkevä linja lähteä hommaa suorittamaan.


-Homekorjaukset, kokemus on tuonut paljon tietoa niiden hoitamiseen. Jos epäilet, että home / kosteus on alkanut kiusaamaan tulemme mielellämme auttamaan.


-Kylpyhuoneremontit, aina pikku fiksauksista koko kylpyhuoneen täydelliseen uusimiseen sinun ehdoillasi, tulemme toimeen kaikkien nykyisten materiaalien kanssa joten voimme toteuttaa erittäin monimutkaisiakin ratkaisuja. Märkätilasertifikaatti meiltä myös löytyy joten työ tulee tehtyä vaatimusten mukaan ja jos vahinkoa tulee niin vakuutusyhtiökin korvaa kun on asianmukaiset asennukset.


-Saunat, teemme lauteet materiaalista kuin materiaalista juuri niin kuin sinä haluat ja autamme suunnittelussa, myös valaistus suunnittelussa sekä toteutuksessa.


-Keittiöremontit, laadukkaasti juuri kuten haluat mutta kuitenkaan sinun arkeasi häiritsemättä.


-Pintaremontit. Olisiko aika vaihtaa parketit tai laminaatit? Entä kattomateriaalit, puhumattakaan tapeteista maaleista tai vaikkapa laatoista, kaikki käy, ota vain rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi pintaremontt


-Terassit, rappuset, katokset, parvet ym, pystymme toteuttamaan myös erittäin vaativat ja erikoiset rakenteet todella näyttävästi.


-Hirsitalojen / rintamiestalojen ym erilaisten rakennustyyppien saneeraukset, korjaukset, muutokset, laajennukset, onnistuvat meiltä aivan kuten muukin rakentaminen vankalla kokemuksella


-Kattoremontit ovat myös suuri osa toimintaamme ja teemmekin niitä suhteellisen paljon. Luotettavasti ja hyvään hintaan. Uusimme tai muokkaamme kaikkia mahdollisia kattotyyppejä.

-Hallit / tallit, metallirakenteiset, puurakenteiset ja kaikki muutkin. Miten vain haluat hallisi toteuttaa, teemme sen mahdolliseksi.


-Puusepän työt, vanhojen ovien, ikkunoiden, kalusteiden korjaaminen tai uudelleen valmistaminen puusta.


-Betoniset tuotteet, kuten kaidepylväät, tasot, pöydät, pihakalusteet mittatilaustyönä, muotin valmistus ja valaminen onnistuu melkein mistä vaan aiheesta juuri sen kokoisena kuin tarve.


-Pienet työt, kaikkien kohteiden ei tarvitse olla suuria. Teemme paljon myös pienempiä juttuja kuten pieniä kalustemuutoksia, yksittäisten seinien korjailuja, kylmävuotojen korjauksia jne. Kysy lisää.

Yhteistyökumppanimme Seinäjoen Sisustus Oy:n kautta pystymme lisäksi tarjoamaan lähes kaikki sisustustarvikkeetkin maaleista, tapeeteista, takoista aina keittiökalusteisiin saakka. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa heidän mahtaviin näyttelytiloihinsa Viilutie 4, Seinäjoki / Hyllykallio tai netissä www.seinajoensisustus.fi.

Mikäli siis monipuolinen palvelu valikoima herätti kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä joko yhteydenotto lomakkeemme kautta, puhelimitse tai sähköpostilla. Kysyminenhän ei vielä maksa mitään. Vastaukset saat meiltä nopeasti ja käsittelemme jokaisen kysymyksen sekä tarjouspyynnön yhtä tarkasti. Muista myös kotitalousvähennyksen mahdollisuus.


Ei ole olemassa huonoja kysymyksiä, liian pieniä tai mahdottomia urakoita vaan kaikki työt vaativat samaa huolellisuutta ja paneutumista. Toimimme ympäri Suomea mahdollisuuksiemme mukaan.